Wat is Piloxing Knockout?

Piloxing Knockout. een hoge intervaltraining van 30-45 minuten. De Piloxing Knockout zorgt voor de ontwikkeling van je conditie, kracht, je eigen persoonlijke grenzen, en je eigen lichamelijke resultaten

Piloxing Knockout is een training die je constant blijft uitdagen. Vanwege de maandelijkse nieuwe video’s die alle docenten binnen krijgen, worden de lessen maandelijks vernieuwd, met nieuwe uitdagende bewegingsvormen.

Houd je van een uitdaging, en van je ‘boundaries’ doorbreken, dan is dit de perfecte training voor jou!

Video

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

Uitleg

Piloxing is ontstaan door Viveca Jansen, een danseres uit Zweden, die vanwege haar danscarrière naar Los Angeles is verhuisd en daar haar Piloxing avontuur is aangegaan!

Piloxing Knockout is een intervaltraining waarbij de bewegingsstijlen: Boksen, Pilates, en jump bewegingen gecombineerd worden.

Tijdens de les worden er zwarte met gele handschoenen gebruikt waar gewichtjes en een extra anti-slip structuur in zitten, en word er getraind met blote voeten of anti-slip sokken.

Lesinhoud

De les bestaat uit verschillende blokken, waarbij de 3 bewegingsstijlen centraal staan:

 • 1
  Boksblok
 • 2
  Pilatesblok
 • 3
  Jump-oefeningen
Stella over Piloxing Knockout

Ik houd simpel gezegd van mensen en begeleid hen graag in het vinden van een juist evenwicht tussen hun vrouwelijke en mannelijke energie.

Stella

Wat heb je nodig

 • Handdoek
 • Waterfles
 • Lekker zittende kleding, waar jij je comfortabel in voelt

Andere lessen