Stella Hoornweg

Over Stella

Vanuit mijn passie voor dans en het bij elkaar brengen van mensen wilde ik op jonge leeftijd al dansdocente worden en een ‘tweede huis’ creëren waar kinderen, jongeren en volwassenen zich kunnen ontplooien en van dans kunnen genieten.

Voor mij, een dansschool, is een plek voor iedereen. Je kunt hier connecties maken met andere mensen en je op jouw eigen manier bezig houden met groei op mentale, geestelijke, en fysieke basis.

Als ik een dag vrij ben sport ik graag, doe ik yoga, maak ik veganistisch eten, lees ik boeken, ga ik op avontuur met vrienden, proef ik wat cultuur, en dans ik door het leven.

Ik houd van alles wat puur is. Puur eten (no animal products for me!), drinken, natuur, dieren, mensen, enzovoort. Het is voor mij belangrijk dat ik op werkgebied zo dicht mogelijk bij mezelf blijf, en dat ik vanuit mijn eigen inzichten en overtuigingen beslissingen neem.

Mijn kernwaarden: positiviteitacceptatiegroei

Beoordelingen

Over de dansschool

Stella Dance & Projects is een dansschool waar iedereen welkom is om te dansen en te bewegen voor hun plezier, goede conditie en een gezond lijf.

Persoonlijke aandacht

Wij houden de groepen klein, zodat iedereen genoeg persoonlijke aandacht krijgt.

Diverse stijlen

Onze lessen variëren van uitdagende Piloxing lessen tot het rustgevende deugdenyoga.

Uniek aanbod

Wij zijn een van de weinige dansscholen in Amsterdam met Piloxing in het aanbod.

WIL JE MEEDOEN MET EEN VAN ONZE LESSEN

Schrijf je snel in