Even voorstellen

Even voorstellen, ik ben Stella Hoornweg en vanuit mijn passie voor dans en het bij elkaar brengen van mensen wilde ik op jonge leeftijd al dansdocente worden en een ‘tweede huis’ creëren waar kinderen, jongeren en volwassenen zich kunnen ontplooien en van dans kunnen genieten.

Voor mij, een dansschool, is een plek voor iedereen. Je kunt hier connecties maken met andere mensen en je op jouw eigen manier bezig houden met groei op mentale, geestelijke, en fysieke basis.

Als ik een dag vrij ben sport ik graag, doe ik yoga, maak ik veganistisch eten, lees ik boeken, ga ik op avontuur met vrienden, proef ik wat cultuur, en dans ik door het leven.

Ik houd van alles wat puur is. Puur eten (no animal products for me!), drinken, natuur, dieren, mensen, enzovoort. Het is voor mij belangrijk dat ik op werkgebied zo dicht mogelijk bij mezelf blijf, en dat ik vanuit mijn eigen inzichten en overtuigingen beslissingen neem.

Ervaring

Naast de andere cursussen, heb ik met veel plezier de Piloxing cursussen behaald onder leiding van Anneloes Welter:

“Vanwege de ervaring bij de andere Piloxing cursussen, ben ik naast de basis technieken (ademhaling, bokstechnieken, enz.), mij vooral gaan verdiepen in de hoge interval- en bewegingen die Piloxing oefeningen aanbieden.”

Mijn kernwaarden

  • Acceptatie
  • Positiviteit
  • Groei
Stella

Mijn klanten aan het woord

“Unieke lessen die ik nog niet elders in Amsterdam ben tegengekomen. Origineel concept en docente erg vriendelijk, kijkt goed naar de uitvoering van ieder’s bewegingen. Wat ik ook erg waardeer: de intensiteit van de lessen, die vervolgens afgesloten worden met een fijne, erg ontspannende cooling-down. Tot slot is ook de studio zelf heel netjes/verzorgd”

Laura

“Een lekker begin van je zondag! Stella legt op een prettige manier uit en weet te motiveren, een echte ray of sunshine!”

Barbara

“Het enthousiasme van docent Stella werkt aanstekelijk, goede begeleiding en gegarandeerd trillende benen 🙂”

Eva

De dansschool

Stella Dance & Projects is een dansschool waar iedereen welkom is om te dansen en te bewegen voor hun plezier, goede conditie en een gezond lijf.