Visie

Piloxing Knockout. een hoge intervaltraining van 30-45 minuten. De Piloxing Knockout zorgt voor de ontwikkeling van je conditie, kracht, je eigen persoonlijke grenzen, en je eigen lichamelijke resultaten

Piloxing Knockout is een training die je constant blijft uitdagen. Vanwege de maandelijkse nieuwe video’s die alle docenten binnen krijgen, worden de lessen maandelijks vernieuwd, met nieuwe uitdagende bewegingsvormen.

Houd je van een uitdaging, en van je ‘boundaries’ doorbreken, dan is dit de perfecte training voor jou!

Ervaring:

Naast de andere Piloxing cursussen, heeft Stella Hoornweg met veel plezier haar Piloxing Knockout cursus behaald onder leiding van Anneloes Welter:

‘Vanwege de ervaring bij de andere Piloxing cursussen, ben ik naast de basis technieken (ademhaling, bokstechnieken, enz.), mij vooral gaan verdiepen in de hoge interval bewegingen die Piloxing Knockout aanbiedt.’

Uitleg

Piloxing is ontstaan door Viveca Jansen, een danseres uit Zweden, die vanwege haar danscarrière naar Los Angeles is verhuisd en daar haar Piloxing avontuur is aangegaan!

Piloxing Knockout is een intervaltraining waarbij de bewegingsstijlen: Boksen, Pilates, en jump bewegingen gecombineerd worden.

Tijdens de les worden er zwarte met gele handschoenen gebruikt waar gewichtjes en een extra anti-slip structuur in zitten, en word er getraind met blote voeten of anti-slip sokken.

Lesinhoud

De les bestaat uit verschillende blokken, waarbij de 3 bewegingsstijlen centraal staan:

  • Boksblok

  • Pilatesblok

  • Jump-oefeningen

WIL JE MEEDOEN MET EEN VAN ONZE LESSEN

Schrijf je snel in