Visie

Piloxing Bootybuilder; De naam zegt het al: Piloxing Bootybuilder is de workout voor het verstevigen van het vrouwelijke lichaam! Gecombineerd met de diepe squats & de bands, voel je je sterk in je vrouwelijke energie & kracht!

De A$$et is niet alleen je favoriete lichaamsdeel, het is ook nog eens de aller grootste spier van je lichaam; En we willen het niet kleiner maken lieve vrouwen, WE LOVE THE FEMALE BODY, AND WE WANT TO EMPHASIZE IT! lift it, plump it, tighten it, strengthen it, shape it, burn it… CELEBRATE! IT!

Voor een sterk vrouwelijk lichaam, is naar de sportschool gaan nu niet alleen maar de enige oplossing. JIJ & Piloxing Bootybuilder, met de bands: 100% Real, 100% Result!

Ervaring:

Naast de andere Piloxing cursussen, heeft Stella Hoornweg met veel plezier haar Piloxing Knockout cursus behaald onder leiding van Anneloes Welter:

‘Vanwege de ervaring bij de andere Piloxing cursussen, ben ik naast de basistechnieken (ademhaling, bokstechnieken, enz.), mij vooral gaan verdiepen in de hoge interval bewegingen die Piloxing Knockout aanbiedt.’

Uitleg

PILOXING® BootyBuilder® is een geconcentreerde workout waar de focus ligt op het verstevigen van het vrouwelijke lichaam. Omdat de Piloxing Community altijd bezig is met het ontwikkelen en ‘empoweren’ van vrouwen; Deze workout staat daar compleet achter.

De workout is een gevarieerde workout waarbij je met de bands verschillende staande, liggende & partner series uitoefent, zodat de gevarieerde ‘burn’ en kracht van binnen en buiten zich ontwikkelt.

We gebruiken PILOXING BootyBuilder (PBB) Power Bands (2 verschillende resistentie bands) en een unieke Grip Pad.

Door het gebruiken van de bands & verschillende, dynamische bewegingen, ervaar je een volledige ‘full body’ ervaring. Gegarandeerd spierpijn & resultaat de volgende dag!

Lesinhoud

De les bestaat uit verschillende blokken, waarbij de volgende bewegingsstijlen centraal staan:

  • Warming-up
  • Staande squat serie
  • Voorover liggende serie
  • Rug liggende serie 
  • Jump serie
  • Abs
  • Cooldown

WIL JE MEEDOEN MET EEN VAN ONZE LESSEN

Schrijf je snel in