Visie

Piloxing Barre. Een energieke ballet/fitness workout gericht op houding, kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie. Tijdens deze low impact training wordt er gebruik gemaakt van een barre met gewicht handschoentjes, waardoor je de gratie en elegantie van ballet ervaart, en de kracht en intentie van het boksen. Zoals alle andere Piloxing lessen, een echte alles in 1 Workout!

Piloxing Barre is een training met een verfrissend concept die je constant blijft uitdagen. Vanwege de maandelijkse nieuwe video’s die alle docenten binnen krijgen, worden de lessen maandelijks vernieuwd, met nieuwe uitdagende bewegingsvormen.

Houd je van een uitdaging, en van je ‘boundaries’ doorbreken, dan is dit de perfecte training voor jou!

Ervaring:

Naast al mijn andere Piloxing cursussen heeft Stella Hoornweg ook met veel plezier haar Piloxing Barre cursus behaald onder leiding van Anneloes Welter:

‘Vanwege de ervaring bij de andere Piloxing cursussen, ben ik naast de basis technieken (ademhaling, bokstechnieken, enz.), mij vooral gaan verdiepen in de bewegingen die Piloxing Barre aanbiedt, en de juiste alignment, die erg belangrijk is voor de blokken die speciaal gericht zijn op de ballet en barre stijl.’

Uitleg

Piloxing is ontstaan door Viveca Jansen, een danseres uit Zweden, die vanwege haar danscarrière naar Los Angeles is verhuisd en daar haar Piloxing avontuur is aangegaan!

Piloxing Barre is een intervaltraining waarbij de bewegingsstijlen: Boksen, Pilates, en ballet technieken worden gecombineerd aan de barre.

Tijdens de les train je aan de Barre voor extra stabiliteit, lengte, kracht, en de boksbewegingen zorgen voor de extra dynamiek!

Lesinhoud

De les bestaat uit verschillende blokken, waarbij de 3 bewegingsstijlen centraal staan:

  • Boksblok
  • Pilatesblok
  • Balletoefeningen

WIL JE MEEDOEN MET EEN VAN ONZE LESSEN

Schrijf je snel in