Wat is Piloxing?

Piloxing is een intervaltraining van een uur waarbij de bewegingsstijlen boksen, Pilates en dans gecombineerd worden. Piloxing is speels door de sexy dansbewegingen van de body workout, terwijl je tegelijkertijd werkt aan je concentratievermogen bij de boksbewegingen en doorzettingsvermogen kweekt door de non-stop cardio.

Piloxing is bedacht door de Zweedse danseres Viveca Jensen. Het motto van Piloxing is “Sleek, Sexy and Powerful”. Hier gaan we mee aan de slag door de flexibiliteit die je ontwikkelt bij Pilates, de kracht die je krijgt van het boksen en de sexy moves van het dansen.

Tijdens de les worden er handschoentjes gebruikt waar gewichtjes in zitten en wordt er getraind met blote voeten of anti-slip sokken.

Piloxing lessen

Stella over Piloxing

Ik houd simpel gezegd van mensen en begeleid hen graag in het vinden van een juist evenwicht tussen hun vrouwelijke en mannelijke energie.

Praktische informatie

  • Neem je eigen matje mee
  • Handdoek
  • Waterfles
  • Lekker zittende kleding, waar jij je comfortabel in voelt

Piloxing website

Lesinhoud

De les bestaat uit verschillende blokken, waarbij de drie bewegingsstijlen centraal staan:

  • Boksen
  • Pilates
  • Dansen

De warming-up bestaat vooral uit stretchen, boksoefeningen vanuit de stretchlijn, en een aantal Pilates bewegingen voor een juiste basishouding.

Piloxing Barre

Een energieke ballet/fitness workout gericht op houding, kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie.

Piloxing Bootybuilder

De naam zegt het al: Piloxing Bootybuilder is de workout voor het verstevigen van het vrouwelijke lichaam!

Piloxing Knock-Out

Een hoge intervaltraining van 30-45 minuten. De Piloxing Knockout zorgt voor de ontwikkeling van je conditie, kracht, je eigen persoonlijke grenzen, en je eigen lichamelijke resultaten.

WIL JE MEEDOEN MET EEN VAN ONZE LESSEN

Schrijf je snel in