Wat is Personal Training?

Groei, plezier, samenwerking en persoonlijke aandacht zijn heel belangrijk bij personal training, maar ik zal je er altijd eerst bewust van maken dat zelfacceptatie stap één is. Zelfacceptatie is het basis fundament om verder te groeien. Als coach accepteer ik jou en focus ik mij op jouw persoonlijke groei. Let’s Work!

Stella over Personal Training

Terwijl wij ons focussen op het groeiproces, wil ik je graag er bewust van maken, dat om echt te groeien, van binnen en buiten, acceptatie stap 1 is.

Praktische informatie

  • Neem je eigen matje mee
  • Handdoek
  • Waterfles
  • Lekker zittende kleding, waar jij je comfortabel in voelt 😃

Het programma

Piloxing Knock-out bij Stella Dance & Projects

Het intake gesprek

Je voortgang wordt regelmatig gemeten. Consistent trainen, gezond eten, de juiste keuzes maken tussen balans en plezier, en vooral genieten van het proces!

Wij doen dit samen. Lets work!

Piloxing Bootybuilder bij Stella Dance & Projects

Het trainingsprogramma

Vanuit jouw doelen, tijd, en persoonlijke interesses wordt een trainingsprogramma voor je gecreëerd.

Het trainingsprogramma is 100% persoonlijk gericht op jou en dat zie terug je in de aanpak en de trainingen.

Voedingsadvies

Omdat wij kiezen voor de meeste gezonde voedingsstijl is ons voedingsadvies 100% plantaardig. Wij creëren een voedingsschema met heerlijke, voedzame, en smaakvolle gerechten. Het voordeel van plantaardig eten is dat het puur, duurzaam en gezond is waardoor de porties van de gerechten niet te ‘weinig’ zijn.

Bereik je doel

Je voortgang wordt regelmatig gemeten. Consistent trainen, gezond eten, de juiste keuzes maken tussen balans en plezier, en vooral genieten van het proces! Wij doen dit samen. Lets work!

Schrijf je in

WIL JE MEEDOEN MET EEN VAN ONZE LESSEN

Schrijf je snel in

inschrijven